jueves, 2 de septiembre de 2010

LOS RUNNERS VUELVEN A COLLSEROLA

Llega septiembre, los nuevos pròpositos, el verano ha sido largo... vuelve la motivación por entrenar, por coger otra vez la forma... Así que volvemos a hacer las quedadas nocturnas por Collserola. Hay que decir que hasta en agosto hemos quedado los que hemos podido, y ahora no hay excusas y hemos empezado el septiembre a lo grande, los habituales no hemos fallado y luego recompensa en ca Sandrix. Así que este lunes hicimos una buena ruta por collserola saliendo desde Montbau, y para celebrar el inicio de temporada hicimos una cenita digna de repetir... pero en otra casa eh jejeje!! Viva los runners de Collserola!!! Toni, Vero, kami, Ant, Arnau i Sandrix!!!

Si alguien está interesado en quedar para entrenar los lunes, somos un grupo abierto a compartir esta afición!!! solo os tenéis que poner en contacto a partir de este blog.

Y para tomarnos más en serio esto de entrenar, ya nos hemos marcado un reto, I CURSA DE LA VAREMA (Alella). Nos coge muy poco preparados pq es ya, pero bueno la cursa nos servirá como entreno y haremos lo que podamos.
I cursa de la varema
14km i +650 m. desnivel........... a sufriiiiiiiiir!!

9 comentarios:

  1. holaaa

    correr es de cobardes i entrenar... es trampa

    :-)))))))))))))))

    v'sss

    ResponderEliminar
  2. A veure si ben aviat fem una escapada un/es quants efequiser@s i ens juntem un dilluns per Collserola!!! Fins ara Sandra!!!

    ResponderEliminar
  3. ja m'agradaria tenir més temps per fer més trampes jejeje Vinga JB a vere si t'apuntes un dia, au q no ho tens tan lluny!

    Seria fantàstic Xavi, quan vulgueu! FXR a topeX!

    saluts companyX ;)!!

    ResponderEliminar
  4. holaaa

    a veure que hem diu dema el metge, que encara tinc el peu fotut d'una caiguda escalant fa mes d'un any i a la que faig algo mes de lo normal, es casac :-(((

    si m'ho soluciona, mes d'un dia hem tindreu per aqui :-)))

    v'sss

    ResponderEliminar
  5. tan de bo et recuperis aviat i puguis afegir-te al traning dels dilluns!! ja m'explicaràs un dia això d la caiguda escalant, kin cague...

    ResponderEliminar
  6. hola sandra,soy jose mellado.estos dias atras he visto el blog de esta gente de alella,estaba en la duda de ir,ya que ireis yo me apunto.teneis dorsales o vais por vuestra cuenta?para vuestra informacion el terreno es duro con la primera capa de tierra suelta. sobre que hora estareis por alli

    ResponderEliminar
  7. holaaa

    potser d'aqui un mes o dos podre començar a trotar, a veure si algun dia m'apunto i agafo forma

    v'sss

    ResponderEliminar
  8. Ei josé!! oi que ets el pare de la laia?? quina gràcia!! Si, la cursa té pinta de dura... He corregut per Can Ruti i Teià i hi ha trams com de sorra de platja... horrorós... suposo q a alella de l'estil... Patirem però la cursa ens serveix per entrenar algun dia més, que si no ho faríem. Doncs tenim dorsals, si no en tens cap problema, més d'un segur que se li ha passat la inscripció i s'acoplarà. Mira hem quedat a les 8.30 davant d'on donen els dorsals, ens veiem allà ok?? Apa no entrenis gaire q és dolent jejeje Porta a laia d'animadora!!

    ResponderEliminar
  9. JB t'ho passaràs súper bé, cadascú va al seu ritme i riem molt. D'aki a un mes a vere com et trobes... i t'afegeixes. Mentre ja farem alguna kedada per collserola amb la bici ok ;)
    SAluts!!!

    ResponderEliminar